Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Szavakon túl..
2012. október 02. írta: Elanor_Hope

Szavakon túl..

Sokszor látlak magam előtt, pedig nem ismerlek, nem tudom, hogy nézel ki, milyen is vagy. De érezlek.

Érzem minden sóhajtásod-vágyadat, belül magamban. Amikor lehunyom, a szemem elképzelem, ahogy ülsz és a felszínre törő vágyaiddal küzdesz. Amikor a legjobban éhezel a szeretetre, a szenvedélyre akkor rohannék oda hozzád. Halkan lopóznék, a hátad mögé miközben a monitorodon engem nézel. Bekötném a szemeidet, hogy továbbra se láss, belőlem semmit csak érezz. Innentől kezdve, hogy az egyik érzékszerved átmenetileg megszűnik, az összes többi felerősödik majd. A lelkedig hatoló borzongás jár, ár miközben nem látsz, semmit én védtelenséged kihasználva a lelkedig lecsupaszítva a kezeim közé veszlek. Megfordítalak, a székkel együtt az öledbe ülök, a kezeiddel láthatsz egyedül. Végig tapogathatod mindenem miközben a vállamra omló hajammal az arcod simogatom és a lelkem legdémonibb hangjával együtt a vérem és bőröm illatával ajándékozlak meg. Kívánlak nagyon, minden hormonommal, rezdülésemmel növelni fogom benned azt a belső megmagyarázhatatlan szenvedélyt, amit végül kifacsarok belőled az utolsó cseppig. Fedezd, fel a testem hatolj a lelkemig. Játszani akarok veled, azt akarom, hogy élvezd minden pillanatát, amit nyújthatok neked. Prédád akarok lenni, de a vadászod is egyben. Mielőtt a testünk összefonódik, a legvégsőkig kínozni fogom a vágyat benned. Igen is, hogy az öledben ülve még ruhában meglovagollak, hogy minden mozdulatommal veszítsd el a fejed. Addig tekerem a csípőm és nyelvem hegyével finoman nyalogatom a nyakad és füleid legérzékenyebb pontját ameddig nem könyörögsz azért, hogy csókolhass vagy kefélhess. Érzem, az ágaskodó farkad szinte kiszakítja a nadrágod. Itt az ideje, hogy megcsókolj egy kicsit. Vigyázz, mert a kezem elindult a mellkasodon. Csókjaid ízétől megrészegülve az ujjaim hegyével a leglágyabban simítom végig a mellkasod a nadrágod bejáratig. Az érintésem égetni fog, mintha ezernyi hangya futkosna az erogén zónáidon, pedig csak én vagyok az. Vastag húsos ajkaimat csak érezni fogod, de látni nem fogsz. Szép lassan az újaim után a székről lassan lecsúszva a nyelvem hegyével indulok a legszebb úton. A köldököd környékén elidőzök egészen addig ameddig minden rezdülésed megfelelő katarzisban kívánja a folytatást.Tudod, hogy csak rád figyelek és a testedre.

Amikor azt hiszed, hogy nem bírod tovább, hogy szinte már kínzás, amit teszek, akkor jön el az én időm. Addig a nadrágod rajtad marad és csak a köldököd környékén érezheted a forró sóhajom és nyelvem lágy csiklandozó érintését. Érezni fogom, mikor jön el az ideje annak, hogy szép lassan és fokozatosan megfosszalak az utolsó ruhadarabodtól is. Ekkora már az agyad pótolja a kiesett érzékszerved szerepét és felerősödik a hallásod, az ízlelésed, minden érzékeddel együtt ezerszeresen éled meg minden mozdulatom. Tudom, hogy azt várnád, hogy a farkadat vehemensen szopni kezdjem, de nem, ezt teszem. Szeretném feltérképezni a csodás szerszámod az elejétől a végéig.

A makkod tetejét egyetlen lágy és forró nyelvcsapással köszöntöm, majd a számmal körbefonva végigcsúszok a farkadon. Körülnyalogatom a vastag és formás férfiasságodat tetőtől talpig. Kellően elidőzök a golyóidon, szeretem érezni finom mozgásukat. Imádom az illatát a bőrödnek és lüktetését a vérednek közel magamhoz. Tudom, hogy a kezeiddel már kapnál a hajam után, de a két kezemmel visszatartalak. Nem kell a kezem ahhoz, hogy azt tegyek veled, amit akarok. Szeretni fogod, amikor beszívom a levegőt és vakummal csúszok vissza a húsos vastag kemény számmal a makoddig.  Kapsz egy kis nyelvkörzést a végső felvonás előtt.

Eljött a perc, hogy végre érezheted, ahogy elnyelem a nedvességgel át itatott férfiasságodat.

Ez a pillanat többet ér majd, mint gondoltad. Megszenvedtél érte, a kis kínzások által és azzal, hogy nem látsz, csak az érzékeid vezetnek. Ezáltal olyan lesz ez az első mozdulat, mint mikor először ért forró női száj a kiéhezett tested legféltettebb kincséhez. Élvezd a pillanatot, a torkomig hatolhatsz, érezheted, amint a nyelvem masszíroz miközben szinte a végeláthatatlan forróságban fürösztheted varázsceruzádat. Halld az érzékeiddel, ahogy nyelem a vastag szerszámod és szinte szétkeféled, a torkom olyan erővel döföd a számba a vágyaiddal átitatott dárdádat. Tetszik, ahogy masszíroz a torkom? Ahogyan bőséges nyállal ajándékozom meg a vágytól tüzelő szerszámodat? Érzed mennyire más így?

Szabad a kezed, most már itt az ideje, hogy minden elszabadult vágyad és érzelmed kiéld rajtam. Eddig én voltam, aki irányított most te jössz! Ha kell markold a hajam és erőszakosan mozgasd a fejem le fel. Gyorsíts, amikor szeretnél és lassíts, amikor kívánod. Én olyan intenzíven és vadul nyelem legmélyebbre a szerszámod, mint egy kardnyelő. Ne félj, én élvezem. A te élvezeted számomra a legfontosabb. Az hogy a torkomban érzem, hogy vulkánként tör ki belőled örömöd, számomra a legszebb ajándék. A szívemhez közel érezni, ahogy elélvezel, ahogy remegve táncot jársz a számban a világ legszebb érzése. Imádom, ahogy önkívületedben a hajamat borzolod és még akkor is nyomod a fejemet, amikor már a legmagasabb mennyországban jársz. Szinte vonaglik a tested, amikor hatalmasat élvezel, mintha lebénulnál és egyszerre halnál meg az élvezetben. Nem kell sokat várni, hogy újra feltámadj. Betelni ezzel az érzéssel nem lehet! Addig viszont várom, hogy folytatás következzen. Tudod mi az érdekes?

Nem láttál és én nem láttalak, de a számban érzem a legjavadat, a lelkemig hatol mézédes gyönyöröd minden pillanatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://mocskosvagyak.blog.hu/api/trackback/id/tr34814482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása