Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Mátra alján falu szélén..
2012. október 23. írta: Elanor_Hope

Mátra alján falu szélén..

Ma reggel, amikor kinéztem az ablakon tudomásul vettem, hogy az ősznek hamarosan vége. A kedvenc évszakom az elmúlás ugyan, de a reményt is jelképezi. Imádom, amikor a falevelek ezernyi színben pompázva festik át a világot.Szeretek gyönyörködni ilyenkor a tájban, még akkor is, ha honvágyam támad. Hiányoznak a hegyek, amelyek között nevelkedtem. A vidék illata, nyugalma és biztonsága. Évek óta élek egy pezsgő nagyvárosban, de a szívem mindig szeretett kis falum völgyében marad. Ezekkel az érzésekkel bámultam kifelé az ablakon át, néztem a járdánkat beterítő faleveleket és emlékezni kezdtem.

Pár évvel ezelőtt volt egy nagy szerelmem, Dani. Hosszú és viharos szerelem volt a miénk, Mind ketten éppen hogy betöltöttük a nagykorúságunk első állomását, amikor egymásba szerettünk. Vadak voltunk és lázadók. Az ágyban hihetetlen harmónia uralkodott köztünk. Azt kell, mondjam, hogy mi 15 kilométert nem tudtunk együtt menni valahová kocsival anélkül, hogy ne essünk egymásnak.

Ekkor kezdtek izgatni a kicsit extrém szituációk. Ő mindig igényelte az őrültségeket és az izgalmas helyszíneket, legyen az egy mozi, egy zsúfolt parkolóház a plázában, vagy hajnalban a vonatállomás padja. Ha valami, akkor a szex működött köztünk! Ennyi év elteltével is, ha eszembe jut, még mindig megkívánom.

Egyik kedvenc kis kalandom jutott ma eszembe róla. Nagyon szeretett vadászni. Ilyenkor, ha lehetett és én is ráértem vele és a családjával tartottam a Mátrába.

Volt egy kedvenc vadászlesünk az erdő közepén. Szerettem ott időzni. Még mindig elő tudom idézni az erdő illatát és hangját. A legszebb illat, amikor érzed az avar és a moha kedveredését, maga a tisztaság és frissesség. Amikor leszáll az éj hirtelen a madárcsicsergéstől hangos erdő, lecsendesedik, már csak apró neszeket hallasz. A vadak lépteit, ahogy az avaron gázolnak és az ágak törése jelzi mozgásukat. Hihetetlen élmény átélni mindezt. De az is igaz, hogy a vadászat türelemjáték. Hosszú idő telik el mire történik valami. Addig, némán, lehetőleg kevés mozgással és visszatartott folyó ügyekkel ültünk egymás mellett. Persze a túltengő hormonjaikat nem nagyon lehet visszatartani.

Az egyik átlagosnak induló vadászatunk alkalmával, történt valami, amire mindig emlékezni fogok.

Nagyon dögös volt Dani, ahogyan ott ült mellettem a fatákolmányú lesen, terepszínű nadrágban, többszörösen kibélelt mellényben, lábai között fogva a vadászpuskáját. Csak úgy feszült rajta a pulóvere a mellény alatt. Nagyon izmos és vastag felsőteste volt. Szerettem nézni az arcát, amikor merengett a távolba, borostyán színű szemei voltak, kicsi tüsi fekete haja, szép vastag szája és erősen ívelt szemöldöke. Fiatal volt, gondtalan és ránctalan. Nem tudom mennyi időt tudtam csendben szinte mozdulatlanul tölteni, de mindig eljött az a pillanat, hogy szólnom kellett.

-Kicsim, pisilni kell-súgtam a távolba fókuszáló párom fülébe.Sejtettem, hogy nem örül majd neki.

-Jaj te, hogy soha nem bírod ki- szelíden kissé morgó hangon válaszolt.Kicsit féltem mindig le és felmászáskor, hiszen a vadász lesek főleg az, amin mi ültünk házilag barkácsolt elég sufnituningos szerkezetek voltak, foghíjas lépcsőkkel. Mivel már beesteledett a világítás is rá maradt, hiszen nem ártott tudni hova és mibe ülök majd. Éppen ezért Dani mászott le előre, hogy ha szerencsétlenségem előjön, lehetőleg ne a földre essek.Végre megérkeztünk a földre! Vigyorogtam magamban miközben immár a szilárd talajon a legmegfelelőbb területet kerestem a célomhoz.Következett a neheze, mindig nagy feladat volt kiszabadítani magam a jó meleg és réteges öltözetemből. Eltartott egy pár percig mire az én kincsem újra szabad lábra került. Dani szemben állt velem és nézte, ahogy szép lassan előkészítem magam a kis dolgom elvégzésére.Szerette nézni, ahogy pisilek, mindig mondta, hogy olyan izgató, mint a pornófilmeken. Engem különösebben nem izgatott, de nem zavart, ha néz, annak meg örültem, hogy minden mozdulatomat a fején lévő elemlámpa fényével követi. Tudom vicces, de mindig féltem, hogy ilyen kiszolgáltatott pózban támad majd meg valami vadorzó.Megtaláltam a legjobb helyet, egy kis tisztást, a fák között. Elfoglaltam a női pózt, leguggoltam és előrekulcsolt kezekkel kissé rugózva készültem a pisiléshez. Láttam, hogy Dani fejlámpájának sugara nem fejemre koncentrál, hanem a guggolás által széttárt combjaim közé. Láttam, ahogy a lámpa sárgásan izzó fénye szinte megfesti a csupasz bőrömet.A fény kicsit cikázni kezdett kicsit jobbra majd balra, követve Dani mozgását. Ekkor már hallottam és körvonalaiban láttam is, hogy a fényváltozás oka az, hogy Dani elkezdte az övétől megszabadítani a nadrágját.

-Te mit csinálsz? -kérdeztem, miközben mosolyogva néztem a fény felé.

-Nagyon megkívántalak, szétrobban a farkam, muszáj kezdened vele valamit- mindezt azon a szexi hangszínén mondta, amit csak akkor használt, ha nagyon beindult.

Tetszett az ötlet, de még nem végeztem azzal, amiért ide jöttünk gondoltam magamban.

-Várj, egy picit még befejezem a dolgomat- Talán még végig sem tudtam mondani ezt az egy mondatot, amikor már láttam, hogy egyre közeledik, hiszen a fején lévő lámpa fénye egyre koncentráltabban pásztázott végig.Szavakban nem lehet kifejezni, milyen felemelő érzés ebben a környezetben meglátni amint egy csodálatos, élettel teli szerszám közeledik felém az erdő közepén. Hallani az éjszakai madarak félelmetes, de egyben gyönyörű énekét, az erdő minden neszét, amely körülvesz, mint egy végtelen démoni sötét erő. Izgató volt ott a végtelen közepén, kiszolgáltatottan és védtelenül várni és vágyni, hogy megízeljem, hogy felfaljam azt, csodálatos szerszámot, ami már javában bevetésre készült.

Emlékszem rá, pisilni sem nagyon tudtam, olyan szinten felizgultam a látványra. Benedvesedtem, néha amikor feltámadt a szél, a forró és nedves csiklóm és a hüvelyem elemi erővel lüktetni kezdett, így kármennyire is kellett a dolgomat végezni nem lehetett.Dani megragadta a fejem, automatikusan belekapaszkodtam a két combjába, hogy tartsam magam.

-Pisilj, kérlek, hadd halljam, miközben szopsz.. csináld..-Kérését nyugtázva választ nem is várva irányította a fejem kénye kedve szerint.

-Szopjál, szopjál ismételgette- olyan hangon mintha a gyermekéhez szólna.Annyira felhevült állapotban volt, hogy amikor szép finoman végignyaltam a dákóját hátrahajtotta a fejét, elfelejtkezve arról, hogy az egyedüli fényforrás ebben a sötét erdőben a fején van..Hála égnek nagyon gyorsan alkalmazkodik a szemünk a megváltozott fényviszonyokhoz és az érzékeink is segítenek.Még mindig combjain támaszkodva tisztára nyaltam a farka minden szegletét. Miközben éreztem, hogy egyre jobban ellazulok és életemben először miközben orálisan elégítek ki valakit, úgy fogom a dolgomat elvégezni.

-Pisilj, kérlek.. -szinte könyörgött, miközben a szemeimet most már elvakította a lámpa fényével.Válaszként egy hatalmas O-t formáltam a számmal és szép lassan végigtoltam ütközésig a termetes farkát a számban. Szerettem a szerszámát, az ízét, a formáját. Tökéletesen lehetett kényeztetni, nem volt nagyon vastag, de formás volt, arányos és kényelmesen elfért a számban és puncimban is.Miközben le és fel dolgoztam kő kemény dákóján, annyira élveztem a helyzetet, hogy a testemnek minden ellenvetése a pisilés ellen megszűnt.Lehet addig szégyenlős voltam, vagy egyszerűen csak azért nem tudtam túlesni ezen a mindennapos rutinon, mert totálisan begerjedtem, magam sem tudom. Talán a szopás iránti fanatizmusom oldotta fel gátlásaimat, mert végül elérkezett a pillanat, amikor a puncimból forró gejzírként tört elő pisi, hatalma extázist okozva mind kettőnknek!Furcsa érzés azt kell, mondjam, orgazmushoz közeli helyzet volt. Érezni, ahogy Dani szorítja fejem a farkához, mint aki bele akar folyatni, és egyben érezni, ahogy a testem megkönnyebbül az órák óta visszatartott vizelettől. Olyan megkönnyebbülést és eufóriát éreztem, mint még soha addig!Dani magánkívül rángatta és nyomta a fejem, mintha tuningolta volna,ahogy hallotta amint a vízsugár a nedves földnek csapódik, miközben jellegzetes hangon távozik a puncimból.

-Uh de megbaszom a torkod, huh de jó hallani, csináld- Szinte ordított olyan hangerővel ismételgette ezt a mondatot, mint egy mantrát.Ekkor már olyan energiával irányított, hogy ha nem kapaszkodom a két kezemmel a combjaiban biztos, hogy elesek.

Még mindig szivárgott belőlem csendesen folydogálva meleg vizelet, amikor a Dani olyan mélyen és hosszan tolta és tartotta a farkát torkomban, hogy nem kaptam levegőt. Fuldokolva masszíroztam a mandulámmal a makkja hegyét. Akkor már éreztem és tudtam, hogy hamarosan milliónyi kis spermium fog szétszaladni a számban. Hatalmas lökést adott ez a tudat! Kissé feltámadt a szél. Felejthetetlen volt teljesen kitárulkozva, nedvesen a tövig szopni egy gyönyörű faszt, miközben a lágy szellő hűsítve fut keresztül a vörösen izzó kelyhemen, felszárítva minden nedvességét. Izgató és érzéki, olyan, mint mikor szorgos kezek apró érintéssel simogatnak ott ahol a legjobb. Azt kell, mondjam, szinte elélveztem! Ennek az újszerű érzésnek köszönhetően olyan átéléssel cuppogtam a dákóján, mint még soha. Annyira éreztem, hogy most ez kell neki. szívtam, és toltam. Amikor éreztem a nyelvemen, hogy a farka olyan mintha apró vulkánok robbannának szét benne, tudtam most jön a kitörés.. újra mélytorokra vettem és hatalmas vákuummal szívtam ki belőle az összes spermiumot, mint egy jó porszívó.

-Uhhh..aztaaa- Kezével ritmusosan markolta a hajamat.Soha sem felejtem el, hogy csak ennyit tudott mondani, miközben a számban élvezett el.Amikor végre elengedte a hajamat, a farka tisztára nyalásával foglalkoztam. Behunytam a szemem, most már a kezeimmel megtartva szépen, nyelvem hegyével végig nyaltam tetőtől talpig a már ernyedő legjobb barátomat. Füleimmel próbáltam megjegyezni a hangokat, az éjszakai hangjait. Az erdő és az állatok zaját, a szél süvítését megőrizni máglyaként tomboló vaginámon.

-Kicsim nagyon nagyot élveztem..-simogatta meg a fekete árnyékként az arcomat.A combjaim igazán ekkor kezdtek el zsibbadni. Egy apró puszit nyomtam a kedvenc játékomra, megtöröltem a számat majd próbáltam felállni, ahogy csak lehetett.Nem ilyen hosszúra terveztem a pisilést pláne egy vadászat közben. Dani viccesen meg is jegyezte, hogy ez a kis kaland többet ért mintha lövünk egy vadat.

Sok mindent köszönhetek Daninak, színessé tette a szexuális kultúrámat. Vannak bizonyos dolgok, amiket én sem próbálnék ki, de tényleg van abban valami mocskos és vonzó, ha a másikat olyan helyzetben látjuk, amire normál körülmények között nem lennénk kíváncsiak. Én sem hittem, hogy tetszeni fog ez az ártatlan kis kaland az erdő közepén. Sokkal több volt, mint egy szopás, ezt mind ketten tudjuk.

 36568752 (2) (1280x960).jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mocskosvagyak.blog.hu/api/trackback/id/tr944864344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása