Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Egy szexfüggő élete  (1.rész)
2015. március 16. írta: Elanor_Hope

Egy szexfüggő élete (1.rész)

Késő délután volt, amikor a lesötétített ablakú terepjáró megkezdte útját Colorado egyik eldugott erdejében. Az autó hatalmasat rázkódott, amikor a söför letért az aszfaltos útról majd a fákkal sűrűn övezett erdei ösvény felé  vezette a hatalmas monstrumot.-Jack óvatosan!- kiáltott fel a hátsó ülésen ülő férfi, miközben riadtan fogást keresett a kárpiton, hogy ne dőljön el az autó megváltozott mozgásától.-Bocsásson meg uram!Innentől kezdve ilyen lesz az út, kérem kapaszkodjon-szólalt meg a söför, miközben a visszapillantótükörbe nézve leellenőrizte, hogy utasa rendben van-e. Munkája során már több vendéget hozott erre az erdei szakaszra, mégis mindig meglepődött, mennyire nem szeretik, amikor letér a biztonságos autóútról.Mosolyogva nézte  a hátsó ülésen lévő férfit, aki úgy kapaszkodott, mintha éppen a holdra szeretnék kilőni. A furcsa pózt még viccesebbé tette, hogy napszemüveggel takarta arcát dacára  annak, hogy az erdő és az autó sötétített ablaküvege alig engedett át fényt.A jól öltözött egyszerű farmert és kék kockás inget viselő férfi borostás arca minden bukkanónál megváltozott, miközben száját és homlokát furcsa grimaszra kényszerítette. Úgy tűnhetett, mintha fizikális fájdalmat okozna neki az autó erőteljes rázkódása.

-Nem hiszem, hogy nem telik rá, hogy megcsinálják ezt az átkozott utat- dünnyögött. Az autó hangja nagyrészt eltompította a benne lévő érzelmeket.

-Mindjárt megérkezünk uram, nyugodjon meg- csitította a söför, miközben alacsonyabb fokozatra váltott. Az utolsó méterek elég kacskaringós ösvényen vezetettek az erdő szíve felé.A végtelennek tűnő erdei út után egyszer csak a semmiből bukkant elő egy hatalmas kerítéssel lezárt terület. A kerítés egyik oldalán díszes kovácsoltvas elemekkel megmunkált kapu állt, előtte a beléptetéshez használt sorompó vigyázta az épületet.

-Itt vagyunk Uram- szólalt meg Jack, majd a sorompón lévő beléptető rendszerhez irányította az autót.Rutinosan megnyomta az állványon lévő gombot és beszélni kezdett.

-Mr. Meyer megérkezett- jelentette ki határozottan, majd elengedte a gombot.

Alig pár másodperc múlva apró recsegés kíséretében válasz érkezett.

-Már vártuk- a kapu ekkor szép lassan kitárult a fekete terepjáró előtt, mintha elegánsan fejet hajtott volna a benne utazók előtt. Az autó is pont ilyen méltósággal gurult be a fehér kavicsokkal övezett  a parkoló felé.

-Isten hozott Dan Mayer- suttogta a hátsóülésen ülő férfi, hangjában a cinizmus keveredett az unalommal.

A söfőr ismét a visszapillantóba nézett, hogy megnézze mit reagál utasa a szeme előtt megjelenő hatalmas épületre.A férfi meg sem rezdült, az addig megszokott grimaszok helyett feltehetően a napszemüveg takarása miatt arcán nem mutatkozott érzelem. Mintha nem is  hatotta volna meg a juharfák árnyékában megbújó elegáns szállodára hasonlító villa. Az épület hatalmas üvegein megcsillant a fény, miközben az autó befordult a parkolóba. Miután a söför leállította motort, zavaróvá vált a csend.

-Megérkeztünk uram- jelentette a söför, majd kiszállt az autóból és a hátsó ajtó felé vette az irányt. Illedelmesen kinyitotta az ajtót az utasa előtt.

-Köszönöm szépen!-felelte a férfi, majd komótosan kiszállt az autóból.Cipője alatt hangosan ropogni kezdett a kavicsszőnyeg.Körülnézett-ekkor először látszott rajta, hogy érdekli mi is történik vele-Az épület előtt már többen sorakoztak. A férfi megszokta már, hogy így várják érkezését.Észrevétlenül megigazította a nadrágjának övét, simított egyet a gondosan zselézett barna haján, majd elindult a fogadóbizottság felé.

-Mindjárt viszem a csomagokat- hallotta a söför hangját, de már nem foglalkozott a válaszadással. Mint egy robot, olyan célirányosan haladt az épület előtt lévő hatalmas teraszon lévők felé.Minél közelebb ért, annál többet látott az őt várókból. Egy idősebb férfi állt a teraszon, fehér köpenyben, tekintélyt parancsoló arccal. Csak úgy sugárzott belőle az értelem és a tisztelet is. Két oldalt két fiatal nő álldogált mellette, mint valami csinos testőrség. Igazi sátáni páros, a kísértés mintapéldái, festeni sem lehetett volna szebbet belőlük. Mindkettő félhosszú bubi frizurát viselt, tökéletesen beszárítva, egyik szőke, másik fekete hajú volt. A rajtuk lévő fehér ruha olyan arányosan tapadt testükhöz, hogy az embernek azonnal mocskos gondolatai támadtak, ha meglátta őket.Az erotikus boltok a szerepjátékokhoz való egyenruhákat, pont ilyen modellekkel szokta fotózni..Valahogy így nézett ki a két lány, miközben ártatlan szemekkel várták, hogy a férfi közelebb érjen.

-Üdvözlöm Mr. Meyer- szólalt meg az idősebb férfi hirtelen, attól  félve, hogy ha nem szólal meg a mellette álldogáló  nővér, akkor az egyenruhák hatására egyenesen nekik szalad.

-Üdvözlöm Dr. Stern-  állt meg hirtelen a férfi, majd zavarodottan kinyújtotta a kezét.

(Ekkor már elég közel állt ahhoz, hogy lopva végignézze a nővér egyenruhában álldogáló lányokat)

Mindketten olyan 30 év körüliek lehettek, fiatalok voltak és gondtalanok. Igényes, visszafogott sminkük alatt, apró mosollyal üdvözölték.

-Ők itt ketten segítenek majd a beköltözésben- szólalt meg Dr. Stern érezve, hogy itt ideje bemutatni a mellette állókat.-Sandra és Linda, mutatkozzatok be- szólalt meg ismét hangosabban, mintha szándékosan akarná az ábrándokat megzavarni. Ez a varázsszó aktiválta a bájos nővérkéket.Széles mosollyal az arcukon nyílt szólásra szájuk egymás után, illedelmesen bemutatkoztak.

-Mr. Meyer, én Linda vagyok- szólalt meg a szőke lány, majd kezet fogott a teljesen elvarázsolt férfival. (Hiába volt még mindig rajta a napszemüveg, szinte érezni lehetett, hogy teljesen a látvány hatása alá került)

-Én pedig Sandra, örvendek Mr. Meyer- ekkor a férfi kissé remegő hangon csak ennyit szólt:

-Dan, kérem hívjanak csak így!Örvendek- hadarta, majd amilyen gyorsan csak lehetett, kezet rázott a formás, bársonyos női kezekkel.

-Uram itt vannak a csomagok-szólalt meg a Jack a söfőr, mintegy megmentve a kínosnak látszó szituációt.

-Köszönöm Jack- hangzott a férfi erőteljesen zavarodott válasza.

- Linda kérem vigye a csomagokat Jackkel Mr. Meyer lakosztályába. Addig mi elintézzük a papírokat.- Dr. Stern hangja olyan erélyes volt, hogy egy pillanat alatt oszlatta el a két csinos nővér által keltett hormonváltozásokat.

-Mr. Meyer fáradjon utánam- a doktor mintha attól tartana, magától nem veszi észre vendége, hogy merre induljon, bátorítóan megérintette a férfi vállát. Talán így akart megbizonyosodni arról, hogy ezen a világon van és nem valahol máshol. A férfi zavarba jött, megrezzent egy pillanatra, majd villámgyorsan követni kezdte a doktort az épület bejárata felé. Miután a hűs épület belsejébe lépett, először érezte szükségét, hogy levegye az addig biztonságot nyújtó napszemüvegét.A fényváltozásokkal együtt a látvány is megváltozott: az erdei környezet után nyugalom árasztotta el, amikor a márvánnyal kirakott padlón megálltak egy pillanatra.

-Ez itt az intézet aulája- mutatott körbe a doktor kezét kissé széttárva, látszólag gyönyörködött a míves oszlopokkal antik festményekkel, szobrokkal övezett helyiségben.

-Patinás- motyogta Dan- látszólag inkább az előzőekben látott lányok szépsége érdekelte, mint az építészet. Sehogy sem tudta kiverni a fejéből a két nővért, aki abban a feszes, csinos egyenruhában vártak rá. Hátranézett, miközben a doktor újra elindult, hátha megpillantja valamelyiket, de csalódnia kellett. Nem látta őket már a teraszon, de még az épületben sem.

-Nézzen előre, mindjárt nekem jön- szólalt meg a doktor.

-Bocsánat, csak a sofőrt kerestem- szabadkozott, kissé elvörösödve a férfi. A doktornak szeme sem rebbent, nem először látta ily zavarodottan az intézetbe érkezőket.

-Értem én Mr. Meyer- motyogta, majd az előtte lévő ajtóra mutatott.Fáradjon be kérem az irodámba.

Pár perc múlva immár egymással szemben ülve kezdetek el beszélgetni. A vaskos  mahagóniasztal mögött, Dr. Stern érdeklődve nézte az asztala előtti fotelben ülő férfit. Alig múlt harmincéves, mégis sármos arca oly meggyötört volt, mint egy középkorú munkásé. Bár Dan igyekezett elegáns benyomást kelteni, szabályosan zselézett divatos barna haja, borostyánszínű szemei alatt lévő termetes karikái és borostás arca nem keltettek jó érzéseket. Látszott a férfin,hogy gondterhelt. Bár Dr. Stern látott már jó pár életutat, és valamennyire ismerte páciensei előéletét, ő mégis a férfitól akarta hallani, mit keres az általa vezetett intézetben.

-Dan, mivel kérte, hogy tegezzem, így az irodámban ezt megteszem. Az intézetben viszont továbbra is magázni fogom- kezdte a beszélgetést  doktor. -Nos, olvastam már egy jó pár cikket önről különböző magazinokban, én mégis  öntől szeretném hallani, hogy miért jelentkezett hozzánk kezelésre?-  a doktor érdeklődve nézett a férfira.

-Az a fárnya válóper- motyogta Dan, arcát átjárta egyfajta gyűlölet és harag. Szinte megremegett a keze, olyan indulatok futottak végig rajta.

-Válóper?- kérdezett vissza a doktor, mintha nem hallotta volna jól az előző mondatot.

-Igen- sóhajtott a férfi- A feleségem, azaz lassan a  volt feleségem minden vagyonomat elakarja perelni tőlem, mivel bizonyítéka van rá, hogy fűvel-fával megcsaltam. Én ezt nem hagyhatom-dünnyögte sértődötten.

-Értem, de mégis én miben segíthetek magának?- csavarta tovább a kérdését az orvos.

-Szexfüggő vagyok-mordult fel Dan Meyer, olyan határozottan, mintha büszke lenne rá.

-Ez már valami!A kijelentéssel kísért beismerés fontos út a gyógyuláshoz- mosolygott a doktor, gondolatban talán jutalomfalatot is adott az előtte ülő férfinak. Összekulcsolta két kezét az íróasztala mögött, már majdnem elégedetten hátra is dőlt, amikor Dan Meyer gúnyosan felnevetett.

-Igazából nem vagyok az- vigyorgott- csak azt szeretném, ha ön igazolná nekem, hogy az vagyok. A válóperemnél ez nagyon jól jönne. Nem tudná a hűtlenségem miatt elperelni a vagyonomat az a szuka, mert a szexfüggőség betegség, ugye doktor?-  hatalmas vigyorral várta a választ a férfi.

A doktor arca elkomorult, kissé hűvösebb hangon szólalt meg újra.

-Igen, a szexfüggőség betegség. Azokból a hírekből, amit olvastam önről, eléggé bizonyos, hogy problémái vannak. Kérem, csinálja végig a kezelést! Mi értelme van itt lenni, ha csak az igazolás kell? Őn jóval ismertebb annál, hogy ne tudná ezt megszerezni, akár otthonról is.

Dan Meyer ismét önelégült mosolyra húzta száját, majd lágyan megszólalt:

-A feleségem szépségénél már csak az esze nagyobb. A vérmes ügyvédei, magánnyomozói biztos kiderítenék a turpisságot. Itt viszont eben a festői környezetben, az ön intézetében szívesen éldegélek a kezelés időtartamára. Sőt újságírókat is fogadok. Ön pedig örömmel nyilatkozik majd rólam a riportereknek, büszkén mesélhet az intézetről, a benne lévő sztárok küzdelmével a démonaikkal. Főleg rólam, aki áldozata egy csúnya függőségnek a szexnek.Természetesen a fáradozását elég busásan meghálálom.. vigyorgott Dan Meyer- várva a doktor beleegyezését.

A kezdeti tiltakozás után a részletek kidolgozása kezdődött az irodában. Dr. Stern intézete a jó módú betegekre épített, az önérzete csak egy ideig hadakozott a gazdag urak elképzelései ellen. Hiába szentelte életét a gyógyításnak, a pénz bizonyos téren mindig talált rést a lelkiismeretében.Jó pár híres embert kezelt már az intézet falai között, látott már alkoholistákat, akik  képesek voltak az irodájába betörni alkoholt keresve. Majd a kezelés után oly komolyan politizáltak a tévében mintha, szentéletűek lennének. Volt olyan híres énekesnő is, aki egy kis drogért a testét is felajánlotta lépten nyomon mindenkinek, még neki is. Ezek után, amit ez a férfi kért tőle, majdhogynem sima ügynek hatott. Legalábbis ekkor..Alig egy óra tárgyalás és egyezkedés után, a két férfi látszólagos egyetértésben kezdte meg útját a lakosztályok felé.

Az üveggel és márvánnyal kövezett hosszú folyosó, ami a hálótermekhez vezetett, a doktor irodája mellől nyílt. Olyan elegáns kinézete volt, amelyet csak a tévében lát az ember, a plafonon kristálycsillárok lógtak, díszes álmennyezettel övezve. A falakat a barna és a bézs szín uralta. Azt hihette  az ember, ezt nem nagyon lehet fokozni, egészen addig, ameddig a lakosztályához nem értek.A luxus és tökéletesség itt fej-fej mellett uralták a teret. A lakosztály közepén lévő baldachinos franciaágy barna-arany színösszetétele nyugtatóan hatott a szemre. Az ágyat körülvevő divatos szőnyeg olyan hatást keltett, mintha önálló életet élne az elegáns fapadlón. Bárhová nézett az ember,  a szoba végén elterülő, hatalmas üveg teraszajtón keresztül úgy ömlött be a fény, mintha átszínezné az egész teret. Dan elégedetten lépett be a szobájába, megszokta a luxust ugyan, de látszott az arcán, hogy teszik neki az átmeneti otthona, ami közel négy hónapig a bázisa lesz.

-Ezt nevezem- nézett körbe elégedetten.

-Örülök, hogy tetszik- mosolygott a doktor, majd néhány instrukció kíséretében illedelmesen elköszönt a frissen beköltözött vendégétől.Dan Mayer alig várta ezt a pillanatot, hogy végre egyedül maradhasson gondolataival. Megkönnyebbülten csukta be maga mögött a masszív ajtót, majd mintha nem lenne ereje tovább állni, védelmet keresve nekidőlt.Becsukta a szemét, érezte ahogy a faajtó hűs érintése átjárja a testét. Gondolatban elképzelte, hogy az amit most érez, azt női kezek váltják ki belőle.Szinte valóságnak érezte, hogy az élettelen ajtó, amely testéhez ér, az egy női test, amely öleli őt.Nem bírta kiverni a fejéből a két nővérkét Lindát és Sandrát, akiket az intézet előtt látott. Mióta meglátta őket, nem tudott szabadulni a mocskos gondolatoktól. Hiába küzdött az érzéseivel, a gondolatival, a szexfüggőségnek jelei újra eluralkodtak a testén. Szinte szégyellte, hogy olyan erekciója támadt, hogy ha nem csillapítja a vágyat bele fog őrülni! Jó pár éve eltelt, amióta észrevette, hogy valami nem stimmel az életében. Amikor megalapította az első együttesét, még minden rendben volt. A kezdeti sikerekkel együtt még rendben volt a magánélete is. Átlagos életet élt, egy átlagos városban, átlagos nővel, rendszeres-kielégítő szexuális élettel. Az egyetem után, amikor a karaoke fénykorát élte, a helyi klubban kapott állást, ahol a karaoke estek műsorvezetője lett. Itt fedezte fel egy arra járó manager a hangját, innen egyenes út vezetett az első lemezig, amely világsiker lett. Az átlag élet után, Dan Mayer belecsöppent a sztárvilág mocsarába, amely úgy szipolyozta ki belőle a életet, mintha alapkövetelmény lenne, ha sztár vagy, függőnek kell lenned. Szép lassan Dan is átalakult,  a szerény fiúból féktelen balhéiról ismert sztár lett. Nők százaival feküdt le, miközben szinte fuldoklott a pénzzel együtt járó alkoholos-drogmámorral kevert erotikus bulikban. Mindent megvett amit akart, semmit sem tudott már értékelni. Nem értette, hogy hogyan lehet boldogtalan, ha mindene megvan? Hiába volt mindene, egy valamit nem kaphatott meg abban a mocsokban, amiben élt , a társat, aki önmagáért szereti és nem azért, aki lett. Mielőtt végleg kiégett volna, egy ócska lebujban ismerte meg a feleséget, Dianát.  Dan szeretett ilyen lokálokban inni, itt alig ismerték fel. Ez volt az a hely, ahol az lehetett, aki egykor volt, egy hétköznapi srác. Ahogy a nagykönyvben megvan írva, Diana is felfigyelt a szomorú szemű, tökéletesre zselézett barna hajú fiúra. A legnagyobb meglepetésére hamarosan kiderült, hogy a férfi szerelmével együtt, olyan életet is kapott, amire vágyott. Amiről pultosként nem is ábrándozott. Diana hiába volt okos, nem volt pénze a tanulmányaira. Dan Mayer feleségeként azonban kedvére tanulhatott, vásárolhatott. Az álomvilág egészen addig tartott, amíg egy átlagosan indult szex közben Dan ismét képtelen volt kielégíteni szeretett feleségét. Diana hiába volt tanult, érzelmileg nem volt elég fejlett, mogorván kérte számon Dant, hogy miért nem képes kielégíteni végre? Ez olyan mély nyomot hagyott Danben, hogy kezdett elhidegülni feleségétől.Egyre többször érezte azt, hogy amit Diana érzett iránta, az ma már nem neki szól, hanem a pénzének. Dan újra a munkájába menekült, hogy feldolgozza csalódását.Koncert-koncert hátán, rajongók-rajongók hátán követték egymást. A múlt újra lecsapott az érzelmileg megingott férfira, ész nélkül kezdte falni a nőket és hajtani az orgazmusukat. Így indult a mókuskerék, amely egészen jól hatott  karrierjére. A drogok és alkohol hatása alatt egyre érzelmesebb dalokat szerzett. Telt házas koncertek,díjak követték egymást..A sors azonban nem volt ilyen kegyes vele!Egy nap Diana közölte, hogy egy jó ideje figyelteti és bizonyítéka van arra, hogy fűvel fával megcsalta őt. A válásnál ez számára kedvező lehet, ő pedig elveszíthet mindent, amit felépített.. Dan Mayer ijedten mantrázta magának a szomorú tényt, mindent amit elért, azt elvehetik tőle..Ő márpedig ezt nem hagyhatja! A legjobb ügyvédeket felkeresve a terv megszületett, a szexfüggőség az egyik legjobb védekezés arra, hogy a hűtlensége miatt földönfutó legyen. Dan azonban a szíve mélyén nagyon is jól tudta, amit mentségnek találtak ki számára, az valóban igaz, bárhogy tagadja. A szex átvette az uralmat  az élete felett! Amikor izgalomba jön, a vágy olyan erővel csap le rá, hogy nincs ember, aki megállíthatná..

-Egy szexfüggőnek ilyen fogadtatást, bassza meg- rikoltott, miközben gondolatai végére újra eszébe jutott a két nővérruhát öltött démon. Dühösen csapott egyet az ajtóra, majd a farmerja alatt már-már fájdalmasan ágaskodó szerszáma felé nyúlt. Kezét a kínzó érzések között pulzáló férfiasságára tette, mintha így próbálna megnyugtatni azt. Szinte hisztérikus hangon kezdett el újra beszélni, fejét néha hozzáérintve az ajtóhoz.

-Kell nekem az két nővérke, nem bírom ki, ez kínzás-hangjából sütött a szenvedély.

Jó pár percig próbált hadakozni a függősége által keltett érzéssel az ajtónál, amíg végül sikerült annyira lenyugtatnia magát, hogy átgondolja, milyen módon tudná csillapítani a vágyát.Tudta nagyon jól, hogy hiába maszturbál naponta akár tízszer is, semmi sem fog úgy használni, mint az, amire vágyott. Mire vágyott?Két nővérkére, akiket a beköltözése előtt látott.Mint valami Isteni sugallat, úgy villant be az agyába, hogy hogyan kaphatná meg a lányokat. Először az egyiket, majd a másikat is. Az addig hisztérikus hangulata hirtelen örömbe csapott át, ahogy izgatottan még mindig keményen ágaskodó farokkal rohant a telefon után, amely az ágya mellett volt. Reszkető kezekkel emelte fel a kagylót, megnyomta a nullás gombot, majd várta, hogy a vonal végén a kezelő jelentkezzen. Alig pár csörgés után egy bájos női hang szólt bele a kagylóba.

-Halló, itt Abby beszél az ügyeleti szobából- felelte, majd várt egy picit.

-Üdvözlöm Abby, itt Dan Mayer a 23-as lakosztályból. Segítene nekem kérem? Lindával szeretnék beszélni!-a férfi itt elhallgatott. (Érezte, hogy a lány nevének kimondásával együtt a vérnyomása az egekbe szökött. Az addig kőkeménnyé duzzadt farka szinte ugrott egyet a szűkösnek érzett nadrágjában, ahogy újra eszébe jutottak a képek, ahogy fehér nővér egyenruha alatt duzzadó mellekkel és kerek popsival, végtelen szenvedélyt sugározva állt Linda  nővér a teraszon)

-Persze, egy kis türelmét kérem. Mindjárt szólok neki- ekkor egy monoton dallam kezdett el felcsendülni a vonal végén. Soha nem értettem, hogy ki az, aki ezeket a hívás várakoztatáshoz használt, dallamokat élvezi, de Dan Mayer élvezete. Zenészként és szexuálisan teljesen felizgulva, szinte ellágyította a bugyuta dallam, amit a telefonból áradt.

-Hallo, Mr. Mayer- bocsánat! Dan! Itt Linda-szólalt meg a jól ismert hang, felváltva a dallamot.

(Dan nadrágjában ekkor már elég kényelmetlen volt a hőmérséklet és a hely is.Kihasználva, hogy a vágyott nő van a vonal túlsó végén, finoman a vállára vette a telefont, majd óvatosan, amilyen gyorsan csak tudta miközben beszélni kezdett, kiszabadította  a szerszámát a farmer fogságából)

-Áh, Linda! Nagyon örülök, hogy elértem! Bocsásson meg, hogy zavarom, de nem találom az összes csomagomat. Nem tudja, hogy a sofőr, Jack ,aki hozott, itt van-e még? Vagy hol találhatok még esetleg hozzám tartozó bőröndöt?- az ártatlan kérdések közben, Dan Mayer olyan gyorsan kezdte el masszírozni a sziklaszilárd péniszét, mintha próbálna belőle kiverni az összes mocskos gondolatot. Mint sokszor, most is hazudnia kellett, hogy megpróbálja becserkészni az áldozatát.

A vonal végén lévő Linda nővér nem is sejtette, hogy miközben az ártatlan beszélgetésük zajlik az egyik kedvenc énekesével, a hangjára és az elképzelt meztelen testére a férfi éppen a farkát veri.

-Megdöbbenéssel hallom Dan, hogy nincs meg minden csomagja. Jack, a sofőrünk éppen nincs az intézetben, egy kedves páciensünket vitte a magángépéhez. Nem tudom milyen bőröndje volt, nem emlékszem rá, de engedelmével megnézem és utánajárok,hogy hol akadhatott el- felelte Linda negédes hangon.

Dan Mayer akkor már vöröslő arccal, visszafojtott lélegzettel, egyre ütemsebben játszott magával.Kis híján elélvezett, amikor meghallotta, hogy a lány besétált a csapdájába.

-Azt nagyon megköszönném Linda! A 23-as lakosztályban vagyok, itt vannak a bőröndök. Szívesen megmutatom- hadarta, ekkor már hallható volt hangjában az izgalom.

-Természetesen, mindjárt megyek- válaszolta a lány, majd bontotta a vonalat.

Dan Mayer arca ekkor felragyogott. Mintha visszatért volna a valóságba a vágyainak börtöne helyett.Mielőtt elrakta volna a vörösen izzó szerszámát a nadrágja rejtekébe, búcsúzóul még húzott rajta egyet.

-Nem sokára kielégülsz, nyugodj meg- becézgette szeretett férfiasságát, amelynek étvágya sokszor az őrületbe kergette.

Mély lélegzetet véve próbálta lenyugtatni magát. Gyorsan a fürdőszobába ment, megigazította a ruháját, a makulátlanra zselézett haját, hideg vízzel megmosta arcát. Próbált nem a nővérre gondolni, szerette volna, ha szerszáma nem olyan feltűnően ágaskodik, amikor a lány a szobába lép. Alig pár perc múlva kopogás hallatszott  a bejárati ajtó felől. Dan ismét egy mély levegőt vett, a tükörben állva újra leellenőrizte magát, majd kissé gyomorideggel kísérve elindult az ajtó felé.

-Nyugi- motyogta magában - ő is meglesz- ismételgette mielőtt a méretes kilincset lenyomva kinyitotta maga előtt a lakosztály ajtaját.

Linda ott állt előtte újra, teljes valójában. Szőke bubi frizurája a folyosó fényében olyan volt, mintha aranyba mártották volna. Tökéletes idomai abban a szűk fehér  egyenruhájában úgy feszültek, mintha fitnesz bemutatón álldogálna a zsűri előtt.  Dan Mayer úgy mustrálta végig a feszes vádlijára támaszkodó törékeny női testet, hogy észre sem vette, hogy nem is köszöntötte.

-Itt vagyok uram- pironkodott Linda, látszólag meglepődött, hogy Dan Mayer áll előtte átszellemülten.

-Azt látom- vigyorgott kissé zavarodottan Dan, majd hátralépett, hogy beengedje a lányt.

Mintha az idő is megállt volna, miközben a lány a lakosztályába lépett. Amíg elölről nézve Linda nővér egyenruhája főleg dús keblét  és ringó csípőjét, formás lábait emelte ki, addig hátulról a rafinált szabásnak köszönhetően kerek popsija és szépen ívelt vádlija volt hangsúlyozva.Ha ilyen egyenruhában a kardiológián dolgoznak nővérek, biztos nagyobb a halálozási arány. Mosolygott Dan, miközben végigmérte a lányt.

-Merre van a bőrönd?-szólalt meg Linda, miközben hátrafordult.

Dan Mayer úgy kapaszkodott az ajtó kilincsébe még ekkor is, mintha attól tartana, ha elengedi, eltűnik a látomás.

-Az ágyam mellett- szólalt meg, miközben próbált észrevétlenül nyelni egyet, hogy ne fokozódjon a nővér látványa által keltett hatás a nadrágjában tovább.

Linda oly kecsesen indult Dan Mayer ágya irányában, mintha direkt kelletné magát. Csak úgy suhant elegánsan és szexin a padlón, majd a szőnyegen át, egészen az ágyig. Megállt az ágy mellett, kitámasztotta magát az egyik lábával kecsesen. Kezét  csípőre tette, melleit kidüllesztette, hasát behúzta, hogy még jobban kínozza az ajtóban álló énekest.

-Ez az?- nézett a lány ártatlan kék szemekkel kísérve, furcsa mosollyal a szája szélén Dan Mayerre. Arra a férfira, akinek dalait betéve ismerte, akinek személye mindig is hatással volt rá.Soha nem gondolta volna, hogy egyszer az ágya mellett fog állni, azt meg pláne nem gondolta, hogy az ágyában valami mást is fog még csinálni..Amikor megkapta a lehetőséget, hogy Dr. Stern klinikáján dolgozzon, nem sokat habozott, amikor elvállalta a nővér munkát. Maga a munka annyira nem izgatta, a körülmények annál inkább. Sztárok, luxus, jó környék. A legjobb módja, hogy átlagos lány, egyszer majd gazdag feleség legyen. Linda mindig tudta magáról, hogy szép nő és kívánatos. Már az iskolában megzavarodtak tőle a férfiak, még az orvosok is, amikor a feszes csak az ő alkatára szabott nővér egyenruhájában megjelent. Sok férfinak volt már szeretője, orvosoknak, politikusoknak. Élvezte, hogy olyan embereket kap meg, akiket mások csak a tévében látnak. Minden szexuális kalandtól szerelmet várt! Tudta, hogy a szex nagy kötődés, pont ezért is lett ő is nimfomániás..Azt látta érzelemnek, ha valaki keményen megkeféli. Ha valaki kívánja, ha valaki az ő nevét suttogja, miközben magához nyúl. Élvezte, hogy mekkora hatással van a férfiakra. Most is mosolyogva nézte a nagy Dan Mayert, ahogy vöröslő arccal, látható merevedéssel, mint egy riadt kiskutya fogja a lakosztálya ajtajának kilincsét. Linda nem tudta, hogy egy nagy közös van kettejükben, mindketten a szexet akarják mint, érzelmet..Nem is kellett nagy cselszövés, hogy Dan Mayer magáévé tegye az ártatlannak tűnő nővérkét.

-Innen nem látom-szólalt meg Dan, végre elengedte a kilincset. Látta a lányon, hogy nem tűnik úgy, hogy ne lenne nyert ügye nála.Magabiztosan lépdelt a lány mellé, megállt amilyen közel csak tudott hozzá. Élvezte, hogy az aurájuk szinte összeért. Érezni lehetett, ahogy a forróság átjárja a szobát ott, ahol álltak. Ahogy az energiamezők apró rezgésekkel végig szaladnak a testükön. A kémia elindult, a szexuális energiák turbó fokozatra kapcsoltak.Linda elindult a földre pakolt bőröndök és táskák felé, mintha nem látta volna onnan, ahol álltak. Megállt, kissé széttárta a lábait, majd amilyen erotikusan csak tudott, lehajolt, hogy felvegye az egyik táskát a földről. A látvány magáért beszélt, mintha földrengést indított volna el ez a mozdulata: ahogy a feszes apró fehér egyenruha feljebb csúszott testén, miközben lehajolt. Ahogy a formásan ívelt lábain lévő izmok megfeszültek, a ruha pedig látattani engedte a fehér egyenruha alatt megbúvó zsinórtangát, Dan Mayer arca elvörösödött. Olyan buja, szándékos és kurvás volt ez a mozdulat Lindától, hogy minden férfi felett a szexfüggőség átvette volna a hatalmat. Mint egy kiéhezett kan, Dan úgy lépett a lány mögé. Elfelejtve, hogy hol van és mit csinál, kezével megfogta a nővérke izmos tomporát, remélve, hogy nem fog tiltakozni ellene..Nem tévedett. A lány, ahogy megérezte a férfi erős szorítását a testén, pimaszul hátrahajtotta a fejét. Amilyen csábosan csak tudta a következőket suttogta a levegőbe:

-Mr. Mayer mit csinál kérem?- olyan kacéran mosolygott mellé, hogy ez még tovább fokozta a férfi lelkesedését.

-Nem bírok ellenállni ennek az egyenruhának- mormolta, miközben egyre bátrabban kezdte a lány testét körbejárni a kezével. Élvezte a csinos egyenruha alatt megbúvó vonalak érintését. Az izmos, karbantartott idomokat a lány bársonyos bőrét a kezei között.

-Szereti a nővérkéket Mr. Mayer?- kacérkodott a lány  élvezettel nézve, hogy az az ikon, akiért annyira rajongott, így megveszik a testéért.

-Imádom a nővérkéket-motyogta, majd lehajolt és lágyan beleharapott az lány izmos, kerek popsijába. Oly szeretettel és lágysággal tette mindezt, hogy a fájdalom helyett Linda nyögött egyet. Megremegett a lába a hirtelen előtőrő érzéstől. Nem volt szokás ilyet tenni a testén, a harapás számára ismeretlen volt, de most a jó oldalát élte át.

-Harapnivaló a popsid- motyogta Dan, majd a harapás helyett szép lágyan végigcsókolta a lány derekát. Élvezte, ahogy ismét remegni kezd a teste a nyelvétől. Oly erővel hergelte a lány erogén zónáját, hogy azt hitte széthullik a teste a kezei között.

-Ez nagyon jó- pihegte Linda, miközben próbálta kitámasztani magát az ágy mellett lévő szekrénynek támaszkodva.Lehajtotta a fejét, élvezete ahogy a férfi egyre feljebb hajtja testén a fehér egyenruhát és csókokkal kísért nyelvcsapásokkal közeledik felé.Egy pár pillanat múlva férfi fogta, megragadta a derekát, erősen magához szorította mint egy bábut, és megfordította. Jó érzés volt újra felegyenesednie. Kitágult pupillákkal ,vöröslő arccal nézett a jó képű Dan Mayer szemébe. Remegett a szája az izgalomtól, ahogy arca hozzá közeledett olyan rohamos gyorsasággal, mintha bele akarna üközni. Oly vadul csókolta meg, mint azok a férfiak, akik még nem voltak csinos nővel addig. Erőszakosan kezdtek el csókolózni, mintha egymást akarták volna túlszárnyalni. A szenvedély és a beteljesülés iránti hajsza elvette a csókolózás ízét és hatalmát. Ott a lakosztály közepén Dan és Linda semmi mást nem tett, csak  a betanult forgatókönyv szerint száguldottak az orgazmus felé. Semmi érzelem, semmi gyengédség nem volt köztük, csak a hormonok által uralt vad kefélés iránti vágy. Dan az első adandó alkalommal miután elérte az “ ez is megvolt “ fokozatot, felemelte a lányt, mint egy magatehetetlen bábut és  az ágy felé vitte. Szép elegánsan lefektette az ágyra, miközben gyönyörködve nézte ahogy a lány szőke haja elterül a barna selyemtakarón. A csóktól kissé vérbő szája enyhén szétnyílt, miközben lágyan a férfire nézve csak ennyit felelt:

-Régóta vágytam már rád Dan Mayer- a férfi elmosolyodott, elnézte a nővért ahogy az ágyon fekve abban a fehér gyűrött egyenruhájában istenként nézett rá, vágyakozva. Miközben alig fél órája még azt sem tudta, hogy éri el, hogy az ágyába csalja. Ha a sztárságnak vannak előnyei, akkor ez is annak számít, hogy bárkit megkaphat, akit akar. Ő pedig szexfüggőként ennek nagyon örült..Büszkén a következő fokozatra lépett, az ágyra térdelt, lehúzta Linda zsinórtangáját, átadta magát a hormonok  tombolásának, majd  letolta magáról a börtönként viselkedő farmert és alsónadrágot. Miután minden akadály elhárult, olyan erővel hatolt be a lányba, hogy azt hitte egy pillanatra keresztüldöfi törékeny testét.Linda azonban még inkább vadabb lett, ahogy megérezte az elemi erőt a lábai között. Nedves, forró puncija megváltásként fogadta magába azt a szerszámot, amiről maszturbálás közben oly sokszor ábrándozott. Dan Mayer farka oly pontosan illet izmos hüvelyébe, mintha mindig is oda tervezték volna. Összeszokott párosként mozogtak ezres fordulaton. Semmi gyengédség nem volt köztük. Linda úgy tekergette csípőjét miközben Dan belé hatolt, mintha elakarná törni a termetes szerszámát. Olyan erővel hintázott előre-hátra a férfi farkán, mintha akrobatikus gyakorlatot végezne rajta. A nyakába kapaszkodva segítette magát, hogy jó mélyen magába húzza a férfit. Imádta hallgatni, ahogy testük összeérve néha csattog, cuppan, miközben nedveik egymással keveredve a beteljesülés határán álltak. Egyre hangosabban nyögtek és fuldokoltak a hormonok által keltett eufóriában. Mint egy végtelen tánc, olyan ütemben és koreográfia szerint keféltek. Hol erőteljesebben, hol lágyabban. Szexfüggőségük csillapíthatatlanul szeretett volna kielégülni, úgy hajtotta őket, mintha az életükért futnának éppen.Linda érezte, ahogy a csiklója egyre jobban megduzzad és egyre intenzívebben élvezi a férfi testének érintését.  Aki olyan erősen mártotta belé szerszámát, hogy apró érzékelője túlcsordult érzéssel,  majd egy jó adag remegéssel kísérve hangos sikoltás közepette élvezett el. Dan Mayer büszkén nézte a lányt, ahogy kipirult arccal a száját harapdálva sikoltva élvezett el. Érezte, ahogy az izmos hüvelyében erősen összepréselte a dugattyúként  mozgó szerszámát. (Eddig is gyönyörű nő volt, de orgazmus közben még szebbé lett, mosolygott magában Dan. Eszébe jutott egy pillanatra a felesége Diana, aki azzal vádolta, hogy nem képes kielégíteni. Erre az emlékre dühös lett, eszébe juttatta, hogy milyen károkat okozott benne ez a kijelentés. Mint egy feldühödött bika, olyan eszelősen kezdett el újra mozogni Lindán. Így próbálva elfelejteni a keserű emléket.Megragadta a lány lábait, erősen szétfeszítette combjait, hogy még mélyebben tudjon beledöfni és amilyen gyorsan csak tudott, ki és be járt benne, miközben olyan erőszakosan fújtatott, mint egy megvadult állat. Hallani lehetett a benne munkálkodó érzéseket, vágyakat, emlékeket. Ahogy a farkán keresztül próbálja csillapítani az emlékeket. Ahogy a finom, nedves punci, óvó ölelésére megnyugszik a farka és a lelke is.Behunyta a szemét, minden érzését lekapcsolva átadta magát a hormonjainak. Nem figyelt semmire, nem érdekelte Linda, Diana, senki sem. Csak a függősége éltette, aminek ellenszere és gyógyszere alig pár lökés után mint egy gejzír úgy tört elő szerszámából. Hangos nyögések kíséretében kitépte szerszámát Linda széttárt combjai közül és erélyes spriccelés közepette a lány hasára és egyenruhájára élvezett. Megkönnyebbülés járta át, mintha minden érzése a spermájával együtt elszállt volna..Mintha megnyugodott volna a szervezete..Nézte, ahogy Linda testén a selymesen ringatózó nedve megszentelte volna a lányt. Magáénak érezte a testét és lelekét is, miután megjelölte.

Dan Mayer ekkor már tudta, hogy ez csak a kezdet..

Folytatása következik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mocskosvagyak.blog.hu/api/trackback/id/tr617276471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása